Test de les oposicions al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya 03

Estem encantats que vulguis provar sort amb els nostres testos de mostra sobre les oposicions! Aquestes proves estan dissenyades per donar-te una idea del que pots esperar durant l’examen oficial i per ajudar-te a identificar les àrees en què podries necessitar més preparació.

Important:

Per obtenir els millors resultats possibles i perquè puguem posar-nos en contacte amb tu amb feedback personalitzat i consells per a la teva preparació, si us plau, assegura’t d’emplenar les teves dades de contacte amb informació real i precisa.

Tingues en compte que aquests testos també ens serveixen per a captar alumnes que vulguin estudiar amb nosaltres. La teva informació serà tractada amb la màxima confidencialitat i només la utilitzarem per comunicar-nos amb tu i oferir-te els nostres serveis de preparació.

Bona sort amb el test!

Ens fa molta il·lusió ajudar-te a aconseguir els teus objectius i esperem poder comptar amb tu com a alumne aviat.

Benvingut/da al test del Cos Administratiu 03

1. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui són titulars dels drets i llibertats fonamentals?

2. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, totes les persones:

3. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, els drets que el propi Estatut reconeix als ciutadans de Catalunya es poden estendre a altres persones:

4. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret, d’acord amb els requisits establerts per la llei, a rebre prestacions socials i ajuts públics per a atendre les càrregues familiars?

5. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, per al desenvolupament de llur personalitat i llur benestar en el context familiar i social, els menors tenen dret a rebre:

6. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui, especialment, té dret a viure amb dignitat, lliures d’explotació i de maltractaments, sense que puguin ésser discriminades a causa de l’edat?

7. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, les dones tenen dret a participar en condicions d’igualtat d’oportunitats amb els homes en tots:

8. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a viure amb dignitat el procés de llur mort?

9. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a expressar llur voluntat d’una manera anticipada per tal de deixar constància de les instruccions sobre les intervencions i els tractaments mèdics que puguin rebre?

10. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, la voluntat anticipada que deixi constància de les instruccions sobre les intervencions i els tractaments mèdics que puguin rebre les persones, han d’ésser respectades:

11. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a una educació de qualitat i a accedir-hi en condicions d’igualtat?

12. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui ha d’establir un model educatiu d’interès públic?

13. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té garantit el dret per tal que llurs fills i filles rebin la formació religiosa i moral que vagi d’acord amb llurs conviccions?

14. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, a les escoles de titularitat pública, l’ensenyament és:

15. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, els centres docents privats poden ésser sostinguts amb fons públics:

16. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, l’ensenyament és gratuït:

17. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a la formació professional?

18. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a la formació permanent?

19. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui té dret a disposar d’ajuts públics en l’àmbit de l’educació?

20. D’acord amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya, els ajuts públics en l’àmbit de l’educació han de servir per: