Oposicions al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya

 Aquí trobaràs tota la informació rellevant, recursos i suport necessaris per preparar-te amb èxit per a aquesta excitant oportunitat laboral, les Oposicions al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya. Estem compromesos a proporcionar-te el millor suport durant el teu camí cap a una carrera pública gratificant i plena d’oportunitats.

 

Sol·licita la teva informació avui mateix

Envia'ns un missatge a través del formulari de contacte i estarem encantats de respondre't el més aviat possible.

A Prepara't disposem de tots els avantatges per tu

Explora el nostre curs administratiu, dissenyat per preparar-te amb èxit per a les oposicions al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya. Amb un enfocament exhaustiu i orientat a resultats, el nostre programa et guiarà pas a pas per dominar els continguts clau i desenvolupar les habilitats necessàries per destacar en aquesta competitiu procés selectiu.

Material didàctic actualitzat

Accedeix a materials d'estudi completament actualitzats i adaptats als requisits específics de les oposicions.

Tutoria personalitzada

Rebràs suport individualitzat dels nostres experts tutors, que t'ajudaran a resoldre dubtes i a millorar el teu rendiment acadèmic.

Simulacres d'exàmens

Posa a prova els teus coneixements amb els nostres simulacres d'exàmens, dissenyats per familiaritzar-te amb el format i la dinàmica de les proves oficials.

Aula Virtual

Accedeix a la nostra plataforma virtual des de qualsevol dispositiu, en qualsevol moment, per estudiar a la teva pròpia velocitat i conveniència.

Sessions presencials

Beneficia't de sessions presencials impartides pels nostres experts en la matèria, que et proporcionaran una formació completa i interactiva.

Assessorament en el procés d'inscripció

Compta amb el nostre suport durant tot el procés d'inscripció, des dels tràmits administratius fins a la preparació de la documentació necessària.

Com funcionen aquestes oposicions?

Tot seguit t’explicacarem com s’estudien aquestes oposicions

Fase d'Oposició

La puntuació màxima de la fase d’examen és de 60 punts, i aquesta consta de les proves amb els exercicis següents:

La fase d’examen consta d’una prova amb dos exercicis per a tots dos torns. Tots els exercicis són obligatoris, sent selectius i eliminatoris; l’absència en qualsevol d’ells exclourà del procés de selecció.

Per passar la fase d’examen, és imprescindible aprovar cadascun dels dos exercicis, assolint la puntuació mínima requerida en cada cas.

L’ordre d’execució d’aquests exercicis serà determinat pel Tribunal Qualificador corresponent.

 
 
 

Per als participants en el torn de lliure accés, la prova consisteix a respondre un qüestionari de 60 preguntes tipus test, a més de 5 de reserva, amb quatre opcions de resposta, d’acord amb el contingut del temari segons la base específica 3 de l’Annex 3 de la present Resolució.

Per als participants en el torn de promoció interna, la prova consta de respondre un qüestionari de 40 preguntes tipus test, més 5 de reserva, sobre el contingut dels temes 5, 7, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24 i 25 del temari, segons la base específica 3 de l’Annex 3 de la present Resolució.

Les preguntes sense resposta o amb més d’una resposta no seran considerades. Es penalitzarà cada resposta errònia amb una quarta part del valor d’una resposta correcta.

El temps allotjat per a aquesta prova és de 1 hora i 30 minuts per als participants en el torn de lliure accés, i de 1 hora i 10 minuts per als participants en el torn de promoció interna.

La qualificació de la prova oscil·la entre 0 i 25 punts.

Per aprovar la prova, s’ha de guanyar una puntuació mínima de 12,5 punts.

En tots dos torns, la prova implica resoldre un qüestionari pràctic de 25 preguntes, juntament amb 5 de reserva, basat en els temes 5, 7, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24 i 25 del temari, segons estipula l’Annex 3 de la present Resolució.

Aquest exercici pot abastar diversos escenaris o situacions professionals, relacionades amb els coneixements necessaris per a les funcions de l’escala administrativa del cos administratiu.

Les preguntes sense resposta o amb més d’una resposta no seran comptabilitzades. Per cada resposta incorrecta, es penalitzarà amb una quarta part del valor d’una resposta correcta.

El temps assignat per a aquest exercici és d’1 hora i 30 minuts.

La puntuació d’aquest exercici oscil·la entre 0 i 35 punts.

Per superar aquest exercici, cal obtenir una puntuació mínima de 17,5 punts.

Examen per demostrar el requisit de coneixement de llengua catalana i/o castellana. 

Aquesta avaluació, destinada únicament a certificar aquest requisit per a aquells que no estiguin exempts, es durà a terme seguint les següents normes.

Requisits de l'alumne

Les oposicions de la teva vida

Amb el futur al teu abast, arriba el moment de prendre el comandament i afrontar les oportunitats que poden transformar la teva vida. Les oportunitats d’oposició s’estenen davant teu, esperant que facis el primer pas cap a una carrera plena d’èxits i satisfacció. Amb l’assistència de Prepara’t, no només estaràs preparat per afrontar els desafiaments, sinó que també els superaràs amb confiança i determinació. Aprofita aquesta oportunitat única per construir un futur brillant. Uneix-te ara i comença a escriure la teva història d’èxit amb nosaltres.

Desbloqueja el teu potencial amb l'oposició al Administratiu de la Generalitat de Catalunya

Descobreix una oportunitat única per avançar en la teva carrera professional amb l’oposició al Cos Superior d’Administració de la Generalitat de Catalunya. Aprofita els avantatges d’aquesta prestigiosa via d’ingrés a alts càrrecs de l’administració pública.

Avantatges d'estudiar l'oposició al Cos Superior d'Administració

Aprofita els següents avantatges per preparar-te amb èxit per a l’oposició al Cos Superior d’Administració:

Preguntes freqüents

Aquí hi podràs trobar algunes de les preguntes més freqüents dels nostres usuaris. Si no trobes la informació que busques no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.

Estudiar amb Prepara't t'ofereix accés a materials d'estudi de qualitat, classes presencials i online, tutoria personalitzada, així com un seguiment constant per ajudar-te a assolir els teus objectius d'oposició amb èxit.

Per accedir als continguts de l'aula virtual, només has de registrar-te amb el teu compte d'estudiant proporcionat per Prepara't. Una vegada registrat, tindràs accés a tots els materials d'estudi, cursos en línia, i sessions de tutoria.

Sí, oferim opcions de finançament flexibles per adaptar-se a les teves necessitats. Pots consultar les opcions de pagament fraccionat o finançament amb el nostre equip d'atenció al client.

El procés d'inscripció és senzill. Només has de seleccionar el curs d'oposició que desitges i seguir els passos d'inscripció al nostre lloc web. Si tens alguna pregunta durant el procés, el nostre equip d'atenció al client està aquí per ajudar-te.

Per posar-te en contacte amb l'equip de suport de Prepara't, pots trucar al nostre número de telèfon de servei al client (609 67 29 12) o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça proporcionada al nostre lloc web o enviant-nos un missatge a través del formulari de contacte. Estarem encantats d'atendre les teves consultes i proporcionar-te l'assistència necessària.

 

 

Tens el teu futur a les teves mans ara mateix!

Aprofita aquesta oportunitat per posar-te en marxa cap al teu futur professional. Amb els nostres cursos especialitzats, tutoria personalitzada i recursos d’aprenentatge de primera categoria, tens tot el que necessites per començar a treballar cap als teus objectius. No esperis més, el teu futur comença avui mateix amb Prepara’t