Nova convocatòria: Subaltern d’Administració 2024

En data 30 de maig de 2024, s’ha publicat al DOGC la Resolució PRE/1860/2024, de 28 de maig, anunciant la convocatòria (núm. de registre 828) per als processos de selecció del Cos Subaltern d’Administració de la Generalitat de Catalunya. Aquesta és una oportunitat excepcional per aquelles persones que desitgen iniciar una carrera professional estable i amb futur dins de l’administració pública catalana.

Per què presentar-te a aquestes oposicions?

  1. Estabilitat Laboral: Aconsegueix un lloc de treball fix i segur dins de l’administració pública, amb tots els avantatges que això comporta.
  2. Entorn de Treball Satisfactori: Forma part d’un equip compromès amb la qualitat dels serveis públics i el benestar dels ciutadans.
  3. Flexibilitat i Beneficis: Gaudeix de condicions laborals avantatjoses, incloent horaris flexibles, vacances retribuïdes i altres beneficis socials.
  4. Desenvolupament Professional: Accedeix a formació contínua i oportunitats de creixement professional dins del sector públic.
  5. Contribució Social: Tingues un impacte positiu en la teva comunitat, contribuint a l’eficiència i l’eficàcia dels serveis administratius.

Prepara’t amb els Millors

A Prepara’t, som especialistes en la preparació d’oposicions per a la Generalitat de Catalunya. Amb un enfocament personalitzat i una àmplia experiència, t’oferim:

  • Metodologies Efectives: Utilitzem tècniques d’ensenyament modernes i provades per garantir el teu èxit.
  • Suport Personalitzat: Et guiarem durant tot el procés de preparació, proporcionant-te les eines i recursos necessaris.
  • Aula Virtual Interactiva: Accedeix a materials didàctics, simulacres d’examen i sessions en línia des de qualsevol lloc.
  • Professionalitat i Experiència: El nostre equip està format per experts en les diverses àrees del temari de les oposicions.

No deixis escapar aquesta oportunitat per començar una carrera sòlida i prometedora. Les oposicions al Cos Subaltern d’Administració de la Generalitat de Catalunya són la porta d’entrada a una vida professional plena de satisfaccions i estabilitat. Inscriu-te ara i comença a preparar-te amb nosaltres per assolir l’èxit.

Inscripcions Obertes!

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres cursos i serveis de preparació. Estem aquí per ajudar-te a aconseguir els teus objectius professionals. Prepara’t per a les oposicions amb Prepara’t, el teu millor aliat en el camí cap a l’èxit.