Nova Convocatòria: auxiliar administratiu 2024

Convocatòria Oberta per a les Oposicions al Cos Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya

En data 30 de maig de 2024, s’ha publicat al DOGC la Resolució PRE/1860/2024, de 28 de maig, anunciant la convocatòria (núm. de registre 828) per als processos de selecció del Cos Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya (grup C, subgrup C2). Aquesta és una oportunitat única per aquells que desitgen iniciar una carrera professional en l’administració pública catalana amb una base sòlida i prometedora.

Per què presentar-te a aquestes oposicions?

  1. Seguretat Laboral: Aconsegueix un lloc de treball fix i estable dins del sector públic, amb tots els beneficis associats.
  2. Creixement Professional: Inicia la teva carrera en l’administració amb oportunitats de desenvolupament i promoció interna.
  3. Impacte Social: Contribueix a la millora dels serveis públics, treballant directament en la gestió i administració diària.
  4. Entorn Col·laboratiu: Treballa en un ambient que fomenta la cooperació i el treball en equip.
  5. Formació Continuada: Accedeix a programes de formació i perfeccionament que et permetran desenvolupar-te professionalment.

Prepara’t amb els millors

A Prepara’t, som especialistes en la preparació d’oposicions per a la Generalitat de Catalunya. Amb una àmplia experiència i un enfocament personalitzat, t’oferim:

  • Metodologies Efectives: Utilitzem tècniques d’ensenyament modernes i provades per garantir el teu èxit.
  • Suport Personalitzat: Et guiarem durant tot el procés de preparació, proporcionant-te les eines i recursos necessaris.
  • Aula Virtual Interactiva: Accedeix a materials didàctics, simulacres d’examen i sessions en línia des de qualsevol lloc.
  • Professionalitat i Experiència: El nostre equip està format per experts en les diverses àrees del temari de les oposicions.

No deixis passar aquesta oportunitat per començar una carrera sòlida i prometedora. Les oposicions al Cos Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya són la porta d’entrada a una vida professional plena de satisfaccions i estabilitat. Inscriu-te ara i comença a preparar-te amb nosaltres per assolir l’èxit.

Inscripcions Obertes!

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres cursos i serveis de preparació. Estem aquí per ajudar-te a aconseguir els teus objectius professionals. Prepara’t per a les oposicions amb Prepara’t, el teu millor aliat en el camí cap a l’èxit.