Blog

Tornar al Blog
18.08.2020

Vols treballar d’Auxiliar Administratiu a l’Ajuntament de l’Escala?

-

Vols treballar d’Auxiliar Administratiu/va? Doncs ara és el moment perquè l’Ajuntament de l’Escala necessita personal que dugui a terme les funcions administratives. 

Càrrec Auxiliar Administratiu/va
Grup - Subgrup C2
Places  Borsa*
Ens convocant Ajuntament de l'Escala
Salari -
Requisits
  • Haver complert els 16 anys.

  • Nacionalitat espanyola o d’un país de la UE.

  • Titulació: ESO, CFGM, FP1, EGB.

  • Català: B2.

Termini de sol·licitud 02/09/2020
Temari 6 temes
Enllaç convocatòria

https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2020/156/202015605754.pdf


*Saps que és una borsa de treball?

Quan dins d'una de les convocatòries que anunciem a Prepara't veus a paraula "borsa",és perquè es tracta d'una convocatòria per crear una borsa de treball. I això què significa? Doncs bé, significa que un cop hagis superat l'oposició, si la nota no t'ha arribat per cobrir la plaça en qüestió, sí que automàticament quedes inscrit/a a la llista de la borsa de treball segons l'ordre de puntuació final a les proves. A partir d'aquí, l'ens convocant (en aquest cas l'Ajuntament de l'Escala), anirà trucant a la gent seguint l'ordre d'aquesta llista a mida que hagi de cobrir places de funcionaris que demanen la baixa temporal o si necessiten algú de reforç puntual a la plantilla. Per tant, tothom que aprova l'oposició és inscrit a la borsa, i això vol dir que tard o d'hora el trucaran per treballar segur, encara que sigui temporalment. A més, quan entres a treballar a l'Administració, encara que sigui per poc temps, ja estàs acumulant mèrits, que segurament t'ajudaran en forma de punts per altres convocatòries.

On puc preparar-me?

A Prepara’t t’ofereixo tot el necessari perquè puguis aprovar amb garanties. A més a més, t’aniré informant de totes les etapes per les que va passant la convocatòria (termini de sol·licitud, publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos, període d'al·legacions, publicació de la llista definitiva d'admesos i exclosos, dia de les proves, publicació dels resultats de la prova, període per recórrer i publicació del nomenament dels aspirants) perquè no hagis de preocupar-te d’on buscar la informació.

Vine a informar-te’n sense compromís!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.