Blog

Tornar al Blog
21.03.2020

Vols treballar al Cos de Subalterns de la Generalitat de Catalunya? Ara és el moment! S’han obert 312 places!!!

-

El 4 de març es va obrir el termini per inscriure’t a la convocatòria de 312 places del Cos de Subalterns de la Generalitat de Catalunya. El termini per presentar la sol·licitud d’inscripció era fins al 31 de març, però degut a la situació actual les inscripcions s’allarguen fins a nou avís. Per participar-hi no es requereix cap titulació acadèmica i el temari només consta de 10 temes. 

A continuació, tot el que et cal saber:

Què puc cobrar com a funcionari/a del Cos de Subalterns?

Entre 1.200 i 1.400 euros mensuals, a més de dues pagues dobles a l’any i gaudir d’unes atractives condicions de treball i una gran estabilitat.

Quines tasques faré com a funcionari/a del Cos de Subalterns?

Vigilància de locals, control de les persones que accedeixen a les oficines públiques, custòdia de material, de mobiliari i d’instal·lacions, utilització de màquines reproductores o fotocopiadores. Aquestes i altres tasques similars són les que podrà desenvolupar en el teu lloc de treball.

Què he de fer per obtenir la plaça?

En primer lloc, has de complir els requisits establerts per l’ens convocant, en aquest cas la Generalitat de Catalunya:

 • Tenir 16 anys.
 • Tenir els coneixements de llengua catalana del nivell intermedi (B2) o superior.
 • Tenir els coneixements de llengua castellana de nivell B2 o superior (només les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola).
 • En el cas de no poder acreditar els coneixements de llengua requerits, caldrà participar en la segona fase de la convocatòria.

En segon lloc, has de fer una sol·licitud d’inscripció on-line. La inscripció a la convocatòria té una taxa de 19,95€, que pot ser de 7,50€ si ets membre de família monoparental o de família nombrosa. Si tens un grau de discapacitat igual o superior al 33% no pagues taxa.

Com funciona el procés selectiu?

La convocatòria té tres fases:

 1. Primera fase obligatòria (3 exercicis):
  • Test de coneixements generals.
  • Supòsit pràctic.
  • Test de competències professionals.
 2. Segona fase (2 exercicis, no hauràs de fer aquesta fase si has acreditat els nivells de català o castellà requerits):
  • Primer exercici: coneixements de llengua catalana.
  • Segon exercici: coneixements de llengua castellana.
 3. Tercera fase de mèrits.

On puc preparar-me?

A Prepara’t t’ofereixo tot el necessari perquè puguis aprovar el test teòric i el supòsit pràctic. A més a més, t’aniré informant de totes les etapes per les que va passant la convocatòria (termini de sol·licitud, publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos, període d'al·legacions, publicació de la llista definitiva d'admesos i exclosos, dia de les proves, publicació dels resultats de la prova, període per recórrer i publicació del nomenament dels aspirants) perquè no hagis de preocupar-te d’on buscar la informació. 

Vine a informar-te’n sense compromís!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.