Blog

Tornar al Blog
02.06.2020

Vols opositar? Descobreix quines són les oposicions més fàcils

-

T'has plantejat mai presentar-te a un lloc d'ocupació pública? I aconseguir una feina fixa per a tota la vida? Si ets dels que encara no t’estàs preparant, fer-ho pot ser una bona idea. Ser funcionari/a públic/a té molts avantatges perquè aquest col·lectiu gaudeix de molt bones condicions laborals: un sou atractiu, dues pagues dobles l’any, una jubilació assegurada, igualtat salarial entre homes i dones...i molts més que pots descobrir a l’article “5 avantatges de ser funcionari/a públic/a” del nostre blog. 

Òbviament, el camí per aconseguir-ho no és un camí planer, moltes oposicions són difícils d’aprovar per norma general, i només aconsegueixen passar-les els que hi han dedicat temps i constància. Però no totes són del mateix nivell, també hi ha oposicions més fàcils. Oposicions que ja sigui per requisits, temari o nombre de places, són més accessibles per tothom. Vols descobrir quines són les oposicions més fàcils?

Les oposicions dels Ajuntaments petits, per exemple, solen demanar poc temari, i això les converteix en oposicions menys feixugues i més ràpides d’estudiar. D’aquestes oposicions, en diem oposicions de les Corporacions Locals. A Prepara’t et podem ajudar a preparar-te per aconseguir una plaça en diferents càrrecs dins d’aquesta modalitat. Dins del nostre catàleg de cursos, tenim diferents opcions: cursos per preparar una plaça de Tècnic (A1 i A2) dins d’alguna de les diferents Corporacions Locals, cursos d’Auxiliar administratiu/va o Administratiu/va de les Corporacions Locals (C1 i C2), o cursos per formar part del Cos Subaltern (E) de les Corporacions Locals. A més a més, aquest estiu, oferim un curs intensiu de les Corporacions Locals de 4 setmanes per qui vulgui estudiar els 4 temes més recurrents que surten en aquestes convocatòries.

Les oposicions de Mosso d’Esquadra, també es poden considerar unes oposicions “fàcils” perquè el temari és tancat, per tant a totes les convocatòries surt el mateix temari. A més a més, aquest temari és relativament curt i no aprofundeix massa, és molt generalista. Un altre motiu és que les proves físiques no són tan dures, com les de bombers; I els psicotècnics es poden passar simplement practicant molt. L’única cosa que és més dura és l’entrevista personal.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.