Blog

Tornar al Blog
18.06.2020

Selectivitat 2020 amb mascareta, distàncies de seguretat i solució hidroalcohòlica

-

La selectivitat 2020 arriba uns mesos més tard i plena de canvis: Es farà en 4 dies en lloc de 3 com era habitual, els exàmens s’avaluaran de manera més flexible, i caldrà tenir en compte les mesures de seguretat que explicarem a continuació per extremar la protecció durant la realització de les proves i evitar cap possible contagi entre els i les alumnes.

Mesures de seguretat per la Selectivitat 2020

La comissió organitzadora de les proves d’accés a la universitat (PAU) ha presentat un paquet de mesures per prevenir el contagi del Covid-19 durant la realització dels exàmens, que es faran els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol dins d’aquests horaris. Aquestes mesures obliguen a tots els i les participants, professorat i personal de suport a portar mascaretes tant en els processos d’acreditació dels membres del tribunal com en la identificació de l’alumnat i la realització dels exàmens. I, a més, també s’haurà de mantenir una distància de seguretat de 2 metres i es prohibeix que qualsevol persona amb símptomes de Covid-19 pugui fer-les.

Però això no és tot. Una altra de les mesures proposades és la utilització de solució hidroalcohòlica en accedir i sortir del centre i a les aules, i cada vegada que s’intercanviï paper o qualsevol objecte amb una altra persona. Està prevista, en aquest sentit, la distribució de 2.500 litres d'aquest líquid en els cinquanta-nou instituts i universitats –enfront dels vint-i-dos habituals– arreu del territori, on es realitzaran les proves. D’aquesta manera, el Govern pretén reduir els desplaçaments i evitar les aglomeracions a les facultats.

S'aconsella portar aigua i menjar

S'aconsella portar aigua i menjar ja que els passadissos només podran ser ocupats en el moment d’accedir a les aules i tant màquines expenedores com fonts d'aigua estaran desactivades o precintades.
A tot això, la comissió organitzadora de les PAU considera molt important "per solidaritat i responsabilitat social" que es compleixin totes les mesures de prevenció indicades "malgrat les molèsties personals que aquesta situació excepcional d'emergència pugui causar".

Des de Prepara’t, seguim pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem. Perquè tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres, ja que disposem de cursos específics per les assignatures de Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa.

Molta sort a tothom i en especial a aquells que us heu preparat amb nosaltres!!!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.