Blog

Tornar al Blog
27.07.2020

Quin dia surten les notes de tall 2020?

-
 

Fa unes setmanes que et vas examinar de les Proves d’Accés a la Universitat? Estàs impacient per conèixer els resultats i les notes de tall de les universitats per saber on podràs matricular-te segons la teva nota? Ja queda poc! Descobreix les dates exactes i tot el que has de saber per fer la preinscripció universitària en aquest article.

Notes de la selectivitat i dates de revisió

Les notes de la selectivitat 2020 ja es poden consultar al portal:
https://consultarapida.accesuniversitat.gencat.cat/accesuniversitat/consul ta-notes-pau.html​. A partir d’aquí, els estudiants podran demanar la revisió d’algun dels exàmens (del 27 al 29 de juliol, ambdós inclosos), i els resultats de la revisió es coneixeran el 9 de setembre.

Notes de tall 2020-2021

No caldrà esperar gaire entre conèixer els resultats dels exàmens de selectivitat i les notes de tall 2020. Podràs conèixer la teva primera assignació universitària el dia 6 d’agost, que serà quan es publicaran les notes de tall. Després, del 6 al 10 d’agost es podran fer els tràmit d’assignació definitiva si estàs d’acord amb la plaça atorgada en aquesta primera assignació. És important tenir en compte, que aquest any, per culpa de la pandèmia, la matrícula universitària dels estudiants no es farà fins al setembre.

T’ho expliquem:

● Preinscripció universitària i matrícula
A partir del dia 6, un cop conegudes les notes de tall aquesta promoció, començarà el procés de matrícula a les universitats de

Catalunya. Tots els estudiants es matricularan al setembre. Entre el 7 i el 10. La publicació de la segona assignació de places es farà el 18 de setembre. Als alumnes d’aquesta llista els tocarà fer la matrícula del 21 al 23 de setembre.

És a dir:

1. Publicació de reclamacions que entren en 1a preferència i tràmit d’assignació definitiva: 9 de setembre
2. Matrícula de reclamacions que entren en 1a preferència i tràmit d’assignació definitiva: 10 de setembre
3. Publicació de 2a assignació de places: 18 de setembre
4. Tràmit per continuar en el procés de reassignació de places: del 18
al 23 de setembre (ambdós inclosos)
5. Matrícula de 2a assignació: del 21 al 23 de setembre
6. Publicació de 1a reassignació: 29 de setembre
7. Matrícula de 1a reassignació: 30 de setembre i 1 d’octubre
8. Publicació de 2a reassignació: 6 d’octubre
9. Matrícula de 2a reassignació: 7 d’octubre

Has de Preparar-te pel Setembre? Contacta’ns sense compromís!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.