Blog

Tornar al Blog
07.05.2020

Prepara’t les PAP d’Educació amb nosaltres

-

La Prova d'Aptitud Personal (PAP) és la prova que han de superar tots els estudiants que aspiren a cursar qualsevol de la trentena de graus que donen accés a la titulació de mestre. Aquest any, la prova s’ha vist afectada degut a la situació actual d’Estat d’Alarma i confinament per la pandèmia del Covid-19, i se celebrarà (si tot va segons el previst) el dia 19 de juny del 2020

La prova consta de dos exàmens per escrit, el primer per avaluar la comprensió lectora, la capacitat de síntesi, l'expressió escrita i el domini de la llengua per part de l'aspirant, i el segon per mesurar la seva competència logicomatemàtica.

També es reclama una mitjana de 5 entre els dos exàmens, amb una qualificació igual o superior a 4 en cadascun dels exercicis, per aprovar.

Aquests dies, són un bon moment per preparar aquestes proves tranquil·lament. I per això,  nosaltres impartim classes per videoconferència. Les classes són 100% personalitzades i molt productives, perquè ens adaptem totalment a la manera de fer de cada alumne/a; Fem un seguiment integral via correu electrònic i whatsapp si l’alumne/a ho necessita. I també preparem els temes a mesura que l'alumne/a va avançant. 

 Demana’ns més informació aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.