Blog

Tornar al Blog
24.04.2020

Pautes per a aprofitar al màxim una classe per videoconferència online

-

Aquests dies de confinament, molts de nosaltres estem utilitzant quasi cada dia les videotrucades. Aquest sistema de comunicació que s'estableix mitjançant canals telemàtics (principalment a través d'Internet) i que possibilita la transmissió d'àudio i vídeo entre dues o més persones, ara és l’única sortida viable per veure els nostres familiars i amics o inclús, per treballar. 

Fa uns anys, l'ús d'aquest sistema es limitava a uns dispositius específics que es connectaven entre ells, però avui dia existeixen multitud d'aplicacions programari (tant d'escriptori com d'accés web) que ens ofereixen gran quantitat d'opcions i funcions. I és gràcies a això, que molts negocis, com per exemple les acadèmies, hem decidit aprofitar aquests dies per no perdre el fil de les classes i impartir-les online. Tenint en compte que ara és més important que mai aprofitar el temps a casa per estudiar. 

Les videoconferències tenen molts avantatges, però poden arribar a convertir-se en un problema si no es planifiquen i coordinen amb prou rigor. Per això volem donar-te quatre pautes per a una videoconferència eficient i productiva:

  • Tenir definit l'objectiu de la classe per no distreure’s amb altres temes. 
  • Preparar la connexió una estona abans per evitar perdre temps.
    • Comprovar que la càmera web funciona perfectament. 
    • Comprovar també el micròfon i auriculars per a evitar que s'acobli el so.
  • Col·locar-se en un espai de la casa on arribi una bona connexió a Internet per a evitar que s’interrompi la classe per mala connexió. 
  • En cas que sigui una classe amb més participants, quedar 10 o 15 minuts abans per a assegurar que tothom es connecta de manera correcta.

Seguint aquestes premisses bàsiques però imprescindibles, aconseguiràs una bona comunicació professor-alumne i convertiràs a la videoconferència en una excel·lent eina pel bon rendiment acadèmic. 

***Aprofita i truca’ns per demanar informació. Pots començar el teu curs d’oposicions per videoconferència amb nosaltres!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.