Blog

Tornar al Blog
11.08.2020

Oposicions d'Auxiliar de Geriatria

-

La Generalitat de Catalunya ha convocat 458 places d'Auxiliar de Geriatria, de les quals 23 es reserven per a persones amb discapacitat. El termini de presentació d'instàncies finalitza el pròxim dia 31 d'agost.
 
Càrrec Auxiliar de Geriatria
Grup - Subgrup D1
Places  458
Ens convocant Generalitat de Catalunya
Salari -
Requisits
  • Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
  • Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
  • Títol de graduat/ada en educació secundària, graduat/ada escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, i tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de 1r grau o equivalent. 
  • Estar en possessió del nivell elemental de català B1 o superior
  • Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies dels llocs de treball convocats.
  • No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.
Termini de sol·licitud 31/08/2020
Temari 15 temes
Enllaç convocatòria

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8171/1803453.pdf

 

On puc preparar-me?

A Prepara’t t’ofereixo tot el necessari perquè puguis aprovar amb garanties. A més a més, t’aniré informant de totes les etapes per les que va passant la convocatòria (termini de sol·licitud, publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos, període d'al·legacions, publicació de la llista definitiva d'admesos i exclosos, dia de les proves, publicació dels resultats de la prova, període per recórrer i publicació del nomenament dels aspirants) perquè no hagis de preocupar-te d’on buscar la informació.

Vine a informar-te’n sense compromís!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.