Blog

Tornar al Blog
20.11.2020

Noves convocatòries de la Generalitat de Catalunya: Descobreix a quines convocatòries et pots presentar!

-

El Govern ha aprovat aquesta setmana la proposta d'oferta d'ocupació pública d'administració i serveis de l'any 2020 amb 1.421 places, la majoria per a serveis essencials com Mossos d'Esquadra, Bombers, Agents Rurals i serveis penitenciaris. Però t’expliquem més detalladament, quines són totes les convocatòries que s’han obert i a què et pots presentar a continuació. Si estàs preparant una oposició o t’estàs plantejant fer-ho, ara és el moment d’aprofitar aquesta oportunitat, segur que hi ha alguna plaça que encaixa amb el que t'estàs plantejant!!!

Segons consta a l'acord publicat, de les 1.421 places, 520 són d'estabilització de l'ocupació pública (PES), destinades a reduir l'índex de temporalitat existent i consolidar i estabilitzar llocs de treball ocupats de manera temporal. És a dir, aquestes places, no són places noves. Ja existeixen però estan ocupades per personal interí.

Però això no és tot, un altre requisit important a tenir en compte pel que fa a la proposta, és que se cenyeix a les possibilitats que marca la normativa bàsica estatal en les taxes de reposició, i això significa que en el moment de la convocatòria es podran incloure el 10% de places addicionals si es considera necessari. 

Quines oposicions són les afortunades?  I quantes places s’esperen convocar per cada una?

Segons sabem, aquestes són les següents:

    • Cos Administratiu: 372 places.
    • Mossos d’Esquadra: 395 places (previsiblement es convocaran un 10% addicional, per tant 435).
    • Bombers de la Generalitat de Catalunya: 227 places.
    • Tècnics especialistes de serveis penitenciaris: 232 places.
    • I altres.

Vols Preparar-te per algun d’aquests llocs de treball? Prepara’t amb en Dani. Demana’ns informació sense compromís i t’informarem de tots els cursos disponibles. Ens adaptem a tu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.