Blog

Tornar al Blog
09.05.2020

Matrícula oberta per les PAU 2020: Del 15 de maig al 15 de juny

-

Després de molts dies d’incertesa, avui (15 de maig) és el primer dia per a fer la matrícula per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i el termini estarà obert fins al 15 de juny. Així que, tots els alumnes i totes les alumnes que estiguin cursant el segon curs de Batxillerat, estiguin cursant o hagin cursat anteriorment un Cicle Formatiu de Grau Superior, que hagin cursat Batxillerat en anys anteriors o fora de Catalunya o que no hagin cursat res de l'anterior però vulguin realitzar la Selectivitat, ja es poden matricular.

Quan seran les Proves d'Accés a la Universitat?

Les dates oficials per a la selectivitat 2020 (que havia de ser al juny però s’ha ajornat a causa del coronavirus) són els dies 7, 8 i 9 de juliol en la seva primera convocatòria. Prepara’t amb nosaltres i accedeix als estudis que sempre has desitjat.

Com seran les Proves d’Accés a la Universitat 2020?

El model d'examen de la selectivitat 2020 s'ajustarà a un curs marcat per l'excepcionalitat d'haver estat tantes setmanes sense normalitat lectiva. Per portar-ho a terme, els alumnes tindran més opcions de preguntes que en anteriors edicions, perquè puguin triar el contingut que realment hagin donat a classe. De tota manera, aquesta flexibilització no significa ni una reducció dels temaris ni tampoc un canvi en la tipologia dels exàmens. A més, no serà una flexibilització universal ni homogènia en totes les matèries.

Què necessites per matricular-te?

Si et presentes per lliure:

  • I has finalitzat el Batxillerat en una comunitat autònoma fora de Catalunya, poden passar dues coses:

    • Si has aprovat la prova d’avaluació de Batxillerat per a l’accés a la universitat, cladrà que presentis el document oficial amb les qualificacions d’accés a la universitat.

    • Si no has aprovat la prova d’avaluació de Batxillerat per a l’accés a la universitat, caldrà que presentis el certificat acadèmic de Batxillerat amb la qualificació final de batxillerat.

  • I si procedeixes de sistemes educatius estrangers que compleixin amb els requisits per a obtenir l'homologació dels seus estudis al Batxillerat Espanyol caldrà que presentis:

    • Credencial d’homologació del títol de Batxillerat Espanyol.

Si no et presentes per lliure:

  • La teva documentació ja constarà al perfil de l’estudiant del portal d’accés a la universitat. En cas contrari t'hauràs de posar en contacte amb l’Oficina d’Accés a la Universitat perquè t’ajudin a resoldre-ho.


On pots matricular-te?

Pots fer la matrícula de la Selectivitat 2020 des d’aquest enllaç: https://accesuniversitat.gencat.cat/accesuniversitat/login.

I en aquest portal d’Universitats de la Generalitat de Catalunya: http://universitats.gencat.cat/ca/inici/ trobaràs tota la informació necessària per realitzar la matrícula sense complicacions.  

Prepara’t amb nosaltres

Des de Prepara’t, seguim pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem. Perquè tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres! A més, disposem de cursos específics per les assignatures de Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa. Aprofita i truca’ns per demanar informació. Aquests dies pots començar el teu curs per videoconferència amb nosaltres!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.