Blog

Tornar al Blog
26.03.2020

Les PAU 2020 tindràn lloc entre el 22 de juny i el 10 de juliol

-

Com ja es va acordar fa uns dies des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) es mantindran, tot i la situació d’Estat d’Alarma actual. 

Fins ahir, les dates exactes encara no estaven clares. Però ahir el Consell Interuniversitari de Catalunya va dir que la propera setmana es donarà a conèixer la data exacta dels exàmens, que tindran lloc entre el 22 de juny i el 10 de juliol (en la seva primera convocatòria), i el 10 de setembre (la segona). No obstant, tot dependrà de l'evolució de la pandèmia.

En un principi s'havia dit que no hi hauria cap modificació en el temari.Finalment, però, s’ha decidit que els exàmens tindran un model que s'ajustarà a l'"excepcionalitat" que suposa aquesta situació pels 217.000 alumnes que s’hi presenten. 

Com ja hem dit en altres ocasions, des de Prepara’t, estarem pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem, ja que disposem de cursos específics relacionats amb les PAU (Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa), i és per això, que tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.