Blog

Tornar al Blog
24.04.2020

La Selectivitat serà més flexible però no menys exigent

-

Ja sabem des de fa dies quines seran les dates oficials per a la selectivitat, que es va ajornar a causa del coronavirus. Sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeti, les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es faran els dies 7, 8 i 9 de juliol en la seva convocatòria ordinària i pels voltants del 17 de setembre en la seva convocatòria extraordinària.

Com serà l’examen?

Ahir es va saber una mica més de com seran les proves de selectivitat 2020, a les que se sotmetran prop de 217.0000 nois i noies per aspirar a entrar a la Universitat el proper curs lectiu. El BOE va publicar l'ordre ministerial que regula l'examen, on explica que serà una prova més flexible que en anys anteriors. Però això no significa que s’exigeixi menys en les respostes sinó que oferirà més opcions perquè els i les alumnes puguin triar i d’aquesta manera l'examen s'adapti millor a les circumstàncies de cadascú. És per això, que d’alguna manera, els que es presentin a la prova podran examinar-se només del que han estudiat abans del confinament, perquè tindran l'opció de triar les preguntes sobre aquesta part del temari. 

Prepara’t amb nosaltres

Des de Prepara’t, seguim pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem. Perquè tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres! A més, disposem de cursos específics per les assignatures de Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa. Aprofita i truca’ns per demanar informació. Aquests dies pots començar el teu curs per videoconferència amb nosaltres!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.