Blog

Tornar al Blog
02.06.2020

Ja estan disponibles els horaris de la Selectivitat 2020: Descobreix-los!

-

Aquest any, la selectivitat, que es va ajornar a causa del Covid-19, arrencarà amb els primers exàmens de llengua castellana i literatura el dia 7 de juliol, i seguirà amb totes les altres matèries els dies 8, 9 i 10. Aparentment pot semblar una edició igual que les anteriors, però no és així. La comissió organitzadora de les PAU ha dividit els horaris de les proves en tres franges per evitar aglomeracions d'estudiants i minimitzar el risc de contagi.

Segons ha informat la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat, les proves seran a les 9, a les 12 i a les 15 hores. I durant la primera franja es faran els exàmens de la matèries que tenen més estudiants, ja siguin comunes com de modalitat. I tots ells duraran una hora i mitja.

Els horaris:

  Dimarts 7 Dimecres 8 Dijous 9 Divendres 10
9h *Llengua castellana i literatura *Llengua catalana i literatura *Història

*Química
*Disseny 
*Geografia

12h

*Ciències de la terra i del medi ambient 

*Fonaments de les arts

*Matemàtiques aplicades a les ciències socials

*Llengua estrangera

*Dibuix artístic

*Llatí

*Matemàtiques

*Biologia

*Cultura audiovisual

*Grec

*Tecnologia industrial

15h

*Anàlisi musical

*Història de l'art

*Física

*Eletrotècnia 

*Economia de l'empresa

*Literatura catalana

*Dibuix tècnic

*Història de la filosofia

*Literatura castellana

 


A tot això, cal tenir en compte que els alumnes amb necessitats educatives especials s'examinaran en tribunals específics i amb un horari adaptat, i que en aquests casos disposen de dues hores per fer l'examen.

Com ja hem dit en altres ocasions, des de Prepara’t, estarem pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem, ja que disposem de cursos específics relacionats amb les PAU (Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa) i, és per això, que tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.