Blog

Tornar al Blog
24.09.2020

Exclusions mèdiques per entrar als cossos de seguretat

-

Si estàs interessat/da en les oposicions de Mosso/a d’Esquadra, en primer lloc has de saber que en tractar-se d’una oposició que requereix estar en perfecte estat i en alta forma física, s’exigeixen uns requisits generals i hi ha una sèrie d’exclusions mèdiques, que enguany han canviat una mica:

Canvis a les Exclusions Mèdiques dels Mossos (2020)

Aquest 2020, la Generalitat de Catalunya ha publicat novetats importants en referència a les exclusions mèdiques de les oposicions de Mossos d’Esquadra: s'eliminen com a causa d'exclusió mèdica la diabetis, la celiaquia, la psoriasis i el VIH.

Això sí, amb algunes limitacions:

  • VIH: càrrega viral del VIH detectable, o que la seva situació immunitària comporti un risc d'infecció oportunista (limfòcits CD4 inferior a 350 cells/µl).

  • Diabetis: diabetis mellitus tipus 1 o diabetis mellitus tipus 2 en tractament amb insulines, complicacions microangiopàtiques i/o macroangiopàtiques avançades, que dificultin l'adequat compliment de les funcions, o un control insuficient (hemoglobines glicosiladas en l'últim any per sobre del 8%)

  • Psoriasis: que per la seva extensió i/o localització o per la seva afectació sistèmica, pugui comportar limitacions en el desenvolupament de les funcions.

On preparar oposicions de Cossos i Forces de Seguretat?

A l’Acadèmia Prepara’t t’oferim tot el necessari perquè puguis aprovar els exàmens teòrics i els supòsits de pràctics de les oposicions de Cossos i Forces de Seguretat i altres convocatòries relacionades. A més, oferim un servei de buscador d'oposicions on-line on podràs trobar totes les convocatòries que hi ha vigents a la província de Girona. Vine a informar-te’n sense compromís!!!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.