Blog

Tornar al Blog
20.05.2020

Dates 2020: PAU, PAP i Proves d'Accés +25 i +45

-

Ja hi ha dates oficials per a la selectivitat, que es va ajornar a causa del coronavirus. Sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeti, les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es faran els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol. Així ho va acordar fa dies el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) en una reunió extraordinària per videoconferència. 

Una de les altres coses que van acordar, és que el model d'examen de la selectivitat 2020 s'ajustarà a un curs marcat per l'excepcionalitat d'haver estat tantes setmanes sense normalitat lectiva. Per portar-ho a terme,  els alumnes tindran més opcions de preguntes que en anteriors edicions, perquè puguin triar el contingut que realment hagin donat a classe. De tota manera, aquesta flexibilització no significa ni una reducció dels temaris ni tampoc un canvi en la tipologia dels exàmens. A més, no serà una flexibilització universal ni homogènia en totes les matèries.

Noves dates també pels majors de 25 i 45 anys

Pel que fa a la prova d'accés a la universitat per als més grans de 25 anys i els més grans de 45 anys, prevista inicialment per als dies 18 i 25 d'abril, queda ajornada fins el 18 de juliol. 

Proves d'Aptitud Personal (PAP), 15 de juliol

D'altra banda, també s’ha vist afectada la convocatòria de les Proves d'Aptitud Personal (PAP) per accedir als graus en Educació Infantil i en Educació Primària que en un principi, estava prevista pel 25 d'abril, després es va programar pel 15 de juliol, però actualment, atesa la situació excepcional en la qual es troba el país, s'està treballant en un escenari d’ajornament generalitzat de totes les proves.

Prova Data Horari

PAU

  • Convocatòria Ordinària: 7,8,9 i 10 de juliol.
  • Convocatòria Extraordinària: Pendent d'actualització.

En funció de la matèria.

Accés +25

  • Fase General: 18 de juliol.

  • Fase Específica: 18 de juliol. 
  • Fase General: 8:30h.

  • Fase Específica: 9:00h.

Accés +45

  • Fase General: 18 de juliol.
  • Fase General: 8:30h.
PAP
  • 15 de juliol. 
  • 8:30h.

 

Com ja hem dit en altres ocasions, des de Prepara’t, estarem pendents de les novetats i canvis que vagin sorgint al respecte i us n’informarem, ja que disposem de cursos específics relacionats amb les PAU (Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa), i és per això, que tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat ens preocupa tant com a vosaltres!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.