Blog

Tornar al Blog
24.03.2020

Dani Serrano Sánchez, preparador de Prepara't

-

Em dic Dani, tinc 39 anys i en fa 17 que em dedico a l’ensenyament. Fent una mirada enrere, el cert és que he fet classe en moltes situacions diferents, sobre moltes matèries diferents i davant de molts públic diferents.

Tot va començar a la Universitat de West Georgia. Jo encara era estudiant de física i no havia ni començat el doctorat, quan el meu mentor es va absentar durant una setmana per anar a una conferència i em va deixar a càrrec d’una de les seves classes de principis de la física. Abans ja m’havia dedicat a fer classes particulars de matemàtiques, física o química a altres estudiants, i classes particulars d’espanyol, o fins i tot d’anglès pels propis americans. Però aquelles tres classes oficials davant d’un grup d’universitaris va ser la primera prova de foc.

A la setmana següent, quan el meu mentor va tornar de la conferència i va anar a la seva classe de principis de la física, els seus alumnes li van demanar que si podia fer jo la resta de lliçons del semestre.

De tornada a Barcelona, vaig treballar dos anys amb nens d’altes capacitats. Els preparava per la prova d’accés americana a la universitat, l’examen SAT, i més concretament per les proves tipus test de matemàtiques i anglès. Aquesta va ser també una experiència molt enriquidora tant a nivell professional com a nivell personal i va ser llavors quan em vaig començar a plantejar la idea de fer les coses a la meva manera.

Després de les ciències em vaig passar a estudiar Dret, i m’ha resultat igualment apassionant. D’alguna manera, el meu interès per les relacions que regeixen la natura ha desembocat en un interès per les relacions que estableixen els éssers humans en una societat determinada.

Els darrers anys he treballat en diverses acadèmies privades, concretament a càrrec dels departaments de preparació d’oposicions. Cada vegada que em tornava un alumne a dir-me que havia entrat en aquella plaça per la qual ens havíem preparat durant tant de temps, era per mi una victòria professional i una satisfacció personal.

És per això, i gràcies al meu bagatge, que finalment m’he decidit a engegar Prepara’t. Perquè m’agrada fer classe, perquè m’agrada ajudar els demés a entendre conceptes i perquè crec en les oposicions com el millor vehicle de servei públic que té la nostra societat. La motivació de Preparat, la meva motivació personal, és ajudar-te a complir aquest somni que tens de forma part de l’administració pública.

Dani Serrano Sánchez

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.