Blog

Tornar al Blog
13.08.2020

CURS: Prepara't les oposicions d'Auxiliar de Geriatria

-

L’auxiliar de geriatria ofereix atenció social bàsica i suport emocional a persones grans de les residències geriàtriques, centres de dia o hospitals, que necessiten ajuda per a la realització de les tasques quotidianes. És a dir, la seva funció és permetre que els avis i àvies mantinguin la seva independència dins del possible, i que siguin actius, per no perdre del tot les seves habilitats. 

Ser auxiliar de geriatria és una aposta segura. És una professió de futur, donat l'imparable envelliment de la societat, i precisament perquè cada vegada es necessiten més treballadors geriatrics i treballadores geriàtriques, la Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria de 458 places d’Auxiliar de Geriatria. Prepara’t amb nosaltres aquesta oposició, i aconsegueix feina d'Auxiliar de Geriatria per a tota la vida!

Curs d’Auxiliar de Geriatria:

Curs Auxiliar de Geriatria
Duració 12 setmanes (3h setmanals)
Dia de curs Dimarts
Inici 15/09/2020
Final 02/18/2020
Preu 290€
Què inclou el preu Temari d'estudi (imprès per cada estudiant), esquemes personalitzats i exàmens tipus test, classes presencials a l'acadèmia Prepara't, seguiment per resoldre dubtes (via e-mail o WhatsApp).
Últim dia de matrícula 28/08/2020


Així doncs, no hi ha excusa per proposar-t’ho i aconseguir-ho! A Prepara’t t’oferim totes les eines necessàries perquè puguis aprovar aquestes oposicions amb garanties. Demana’ns més informació sense compromís al: 634 854 600 o a
info@preparat.cat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.