Blog

Tornar al Blog
04.05.2020

Curs per preparar les Proves d’Accés a la Universitat

-

Enfrontar-se a les Proves d’Accés a la Universitat és un dels moments més crucials a la vida, perquè de la nota obtinguda en depèn el futur professional de cadascú. Aprovar la Selectivitat, i amb bona nota, és fonamental per a poder accedir a la carrera que volem. I això només s'aconsegueix si darrere hi ha una bona preparació. Per això, aprofitant la situació actual d’Estat d’Alarma i confinament, oferim Preparació per la Selectivitat en les matèries de Matemàtiques, Física, Química, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i Economia de l'Empresa.

Com són les classes? 

Com moltes altres acadèmies ens hem hagut de reinventar. I les classes, aquests dies, les impartim per videoconferència. De totes maneres, això no és cap impediment, tot el contrari. Les classes són 100% personalitzades i molt productives, perquè ens adaptem totalment a la manera de fer de cada alumne/a; Fem un seguiment integral via correu electrònic i whatsapp si l’alumne/a ho necessita. I també preparem els temes a mesura que l'alumne/a va avançant, que inclouen temari teòric i exàmens d’edicions passades de les PAU i d’elaboració pròpia. De totes maneres, en aquesta edició els alumnes podràn escollir entre l'opció A i l'opció B de cada exàmen; I dins de cada un d’ells, també es proposaran diferents enunciats perquè cada estudiant pugui triar les preguntes que més li convinguin

A més a més, aquesta metodologia digital funciona molt bé ja que és possible accedir a classe sense perdre el temps en desplaçaments, però amb els mateixos avantatges de l’aula física.

Quan són les Proves d'Accés a la Universitat?

Les dates oficials per a la selectivitat 2020 (que havia de ser al juny però s’ha ajornat a causa del coronavirus) són els dies 7, 8 i 9 de juliol en la seva primera convocatòria. Prepara’t amb nosaltres i accedeix als estudis que sempre has desitjat.

Pots llegir més notícies sobre les PAU al nostre blog i demanar-nos més informació aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.