Blog

Tornar al Blog
10.08.2020

Convocatòria extraordinària de les PAU: 21, 22 i 25 de setembre!

-
 

No t’han anat bé les PAU o pel motiu que sigui has decidit inscriure’t a la convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)? En aquest article trobaràs tota la informació que necessites!

Dates importants

Primer de tot, has de saber que enguany els exàmens tindran lloc els dies 21, 22 i 25 de setembre, i la matrícula  a les proves es podrà fer del 9 al 14 del mateix mes. Els resultats es coneixeran el dia 8 d’octubre, tot i que sempre pot passar (com ha passat aquest any durant la primera convocatòria) que surtin uns dies abans, així que, quan s’acosti la data, estigues atent o atenta al perfil de Prepara’t perquè t’anirem informant de totes les novetats!

Una altra data a tenir en compte, són els dies de sol·licituds de revisió d'exàmens: Entre el 8 i l’11 d’octubre es poden presentar les sol·licituds i els resultats de la revisió d’aquestes es publicaran de nou el dia 16 d’octubre. A partir d’aquí, tots aquells i aquelles alumnes/as que hagin superat les PAU podran fer  la preinscripció universitària. 

Saps com funcionen les ponderacions?

Aquest any han canviat una mica: Les matèries que els anys anteriors ponderaven un 0,1 a la fase específica s'han reduït a la mínima expressió. I les assignatures que ho feien amb 0,2, han augmentat de forma exponencial.

És important tenir molt en compte les ponderacions a l'hora de triar quina matèria de modalitat escollir a cada fase de les Proves (General i Específica), perquè una mala decisió et pot dificultar l’accés a un grau. 

Per decidir-ho, el millor és consultar la taula de ponderacions de les universitats ja que no totes segueixen el mateix patró. Una universitat concreta pot valorar com a més important que t’hagis examinat de Biologia i no de Química per formar part d’un dels seus Graus, i una altra ho considerarà al revés. Per tant, més enllà del dubte d'examinar-te d'una assignatura o d'una altra, també és important preguntar-se a quina universitat t'agradaria estudiar.

On puc preparar-me?

Una bona solució per aconseguir la nota que desitges és comptar amb nosaltres per aquestes setmanes de preparació. A Prepara’t tenim cursos específics per ajudar-te a treure el màxim rendiment de tu mateix als exàmens.

Demana’ns informació sense compromís i te n’informarem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.