Blog

Tornar al Blog
31.05.2020

CONCURS: Guanya una plaça al nostre Curs Intensiu de les Corporacions Locals!

-

A Prepara’t t’oferim l’oportunitat de guanyar una plaça al nostre Curs Intensiu de les Corporacions Locals. Com? T’ho expliquem en aquest article! De totes maneres, abans de llençar-te a la piscina, has de saber que aquest curs va dirigit a persones que vulguin estudiar els 4 temes més recurrents de les convocatòries de les Corporacions Locals, però també a Opositors per lliure que vulguin repassar i aclarir dubtes, o simplement a persones que vulguin tenir un tast del procés de preparació d’unes oposicions per accedir a un lloc de treball amb una remuneració d'entre 1.400€ i 3.000€. Si creus que pot ser del teu interès, pots informar-te dels horaris, el temari i altres aspectes aquí.

Com puc guanyar una plaça al Curs Intensiu de Prepara’t?

- Primer de tot, ens has de seguir al nostre perfil d’Instagram. Aquest és un requisit imprescindible, ja que el sorteig del curs es realitzarà mitjançant aquest canal.

- Una cop siguis el nostre seguidor o la nostra seguidora, hauràs d’estar atent/a cada dilluns del mes de juny, ja que compartirem (a través d’Instagram Stories) 3 preguntes reals d’examen que hauràs de contestar, i ho valorarem així:

Encerts Punts
3 5
2 3
1 2
0 1


- Al final del dia t’enviarem un missatge amb els punts obtinguts i així successivament cada setmana. 

- El participant o la participant que tingui més punts es convertirà en guanyador/a del concurs i obtindrà una plaça gratuïta al nostre Curs Intensiu de les Corporacions Locals. 

- Però també tenim 2n i 3r premi. El participant o la participant que quedi 2n obtindrà un 50% de descompte al nostre Curs Intensiu de les Corporacions Locals; I el 3r lloc obtindrà un 25% de descompte. 

Que passarà si hi ha un empat?

Si hi ha un empat, es valorarà aquell/a concursant que hagi respost l’última pregunta correcta abans. 

Molta sort a tothom! Que comenci el joc!!!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.