Blog

Tornar al Blog
09.05.2020

Com preparar les proves físiques d’una oposició durant el confinament?

-

Si t'estàs preparant per a una oposició que requereix la realització de proves físiques, aquests dies no han de ser un impediment per poder-te preparar. El primer que has de tenir en compte a l'hora de preparar les proves físiques és que has d'estar en forma. Per tant, és important que durant el confinament no perdis l'hàbit d'entrenar una estona al dia, encara que sigui dins de casa.

A Prepara't, no oferim aquest servei, però sí que oferim classes de la part teòrica de les oposicions de Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers. Tres oposicions que requereixen proves físiques, per això, a continuació et donem uns consells per obtenir bons resultats en aquestes proves, tot i les evidents limitacions actuals per entrenar:

  1. Si no has realitzat exercici durant tot aquest temps de confinament, ara que ja es pot sortir a entrenar comença a poc a poc i vés augmentant el ritme amb el pas dels dies.

  2. Planifica el teu entrenament i escolta el teu cos, sigues conscient en tot moment de les teves possibilitats perquè cada persona és diferent.

  3. Entrena totes les proves de l'oposició sense excepcions, amb el mateix nivell d'esforç, ja que totes són puntuables per igual. No et centris únicament en les que més t'agradin o en les més lleus.

  4. Descansa entre exercici i exercici, per a assimilar bé tot l'entrenament i per deixar recuperar el teu cos. Els experts recomanen dormir de 7 a 8 hores diàries i controlar l'alimentació. Has de menjar de forma ordenada i equilibrada, i no ingerir aliments pesats abans de realitzar els entrenaments.

  5. Mira de ser constant en la preparació. Per a això et serà de gran ajuda el punt 2 on comentàvem que és important tenir una bona planificació. Pots descarregar-te aplicacions esportives al teu Smarthphone, que t'ajudaran a planificar i entrenar. Moltes d'elles permeten guardar els entrenaments diaris i controlar les millores fàcilment.

Horaris i franges per a fer exercici a l’aire lliure durant el confinament

Salvador Illa, Ministre de Sanitat, va anunciar fa uns dies que hi ha diferents franges horàries per sortir a fer esport a l’aire lliure a partir del 2 de maig. Es pot dur a terme entre les 6.00 i les 10.00 hores, i també entre les 20.00 i les 23.00 hores.

Així doncs, no hi ha excusa per proposar-t’ho i aconseguir-ho! A Prepara’t t’oferim totes les eines necessàries perquè puguis aprovar la part teòrica de les oposicions de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers amb garanties. I tu només t’has d’ocupar de les proves físiques amb tots aquests consells que t'hem donat! A més, també disposem d’un servei de cercador d’oposicions online de la província de Girona, on podràs trobar totes les convocatòries vigents actualitzades al dia, perquè puguis presentar-te a la plaça que desitgis en el moment que vulguis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.