Blog

Tornar al Blog
28.09.2020

Com escollir la classe de reforç ideal?

-

La Universitat és una etapa important, ja que ens obre la porta al futur professional. Però no és un camí de roses. Especialment per a tots aquells estudiants que combineu les classes amb una jornada laboral. Per això, és molt normal que molts de vosaltres no arribeu a tot, i una ajuda extra sempre és una bona opció per reforçar aquells conceptes més feixucs del grau. És per això, que el reforç universitari no s'ha d'entendre de manera negativa, sinó tot el contrari: ho has de veure com una manera d'obtenir una millor formació i perspectiva per aquelles matèries que costen més d'atrapar sigui pel motiu que sigui. A més, les classes de reforç no són classes particulars tal com les enteníem a l'escola (on moltes vegades l'objectiu principal és fer els deures), sinó com un suport per a aconseguir aquelles metes que et proposes i que van molt més enllà de l'aprovat.

Però com és la classe de reforç ideal? Si optem pel reforç universitari, el que volem són bons resultats. I per això avui posem sobre la taula dues petites tècniques que t'ajudaran a aconseguir-ho: l'horari i la decisió d'estudiar individualment o en grup.

Horari: És important saber molt bé quins són els teus hàbits d'estudi. Cada estudiant té uns hàbits diferents i si s'escolten i es tenen en compte les classes poden funcionar molt millor. Per això, cal determinar a quina hora et funciona millor l'estudi (al matí, a la tarda, a última hora del dia...) D'aquesta manera l'acadèmia podrà determinar quina és la proposta de classe més escaient en cada cas, sempre tenint en compte els horaris lectius de cada grau.

Classes en grup o individuals: De la mateixa manera que hi ha estudiants que rendeixen millor a una hora del dia que a una altra, també hi ha estudiants que rendeixen millor individualment o en grup. Per això, és millor que cap estudiant no es basi en una regla general i que sempre s'adaptin a les circumstàncies que millor li funcionin. No obstant això, per a casos concrets (com poden ser matèries específiques del grau o preparació d'un examen) sempre és millor impartir les classes de manera individual per a no veure's entorpit o entorpir el ritme d'aprenentatge de la classe. No obstant això, per a casos generals com pogués ser aprendre un idioma o repassar una matèria de manera general, pot resultar més interessant l'estudi grupal, ja que mitjançant la posada en comú et podràs enriquir dels teus companys i companyes i ells i elles de tu.

En definitiva es tracta de treure-li el màxim profit a una eina més per arribar al teu objectiu, i a Prepara't ens adaptem a tu i et posem totes les facilitats perquè les nostres classes s'adaptin a les teves necessitats de la millor manera. Contacta amb nosaltres sense compromís.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.