Blog

Tornar al Blog
09.05.2020

Aquest estiu prepara't per treballar a les Corporacions Locals amb el nostre curs intensiu!

-

L’estiu és un bon moment per plantejar-te començar a preparar unes oposicions, i nosaltres t’ho volem posar fàcil per incentivar-te amb aquest començament. Per aquest motiu hem creat un Curs Intensiu d’Estiu dirigit apersones que vulguin estudiar els 4 temes més recurrents que surten a les convocatòries de les Corporacions Locals, però també a  Opositors per lliure que vulguin repassar i aclarir dubtes, o simplement a persones que vulguin tenir un tast del procés de preparació d’unes oposicions per accedir a un lloc de treball amb una remuneració d'entre 1.400€ i 3.000€.

Aquest curs, que tindrà una durada de 4 setmanes (tot el mes de juliol), s’impartirà presencialment i també via on-line. L’alumne/a pot escollir l’opció que més li convingui:

  • On-line: En funció de la disponibilitat.
  • Presencial: En funció de la disponibilitat. 

Els objectius principals d’aquestes 4 setmanes d’aprenentatge són adquirir coneixements teòrics essencials, aconseguir una introducció a la legislació vigent de manera clara, propera i directa i assolir un grau de familiarització amb els textos legals que permeti a l’alumne/a seguir indagant en la temàtica del seu interès, ja que els 4 temes que impartirem (un per setmana) serveixen per totes les oposicions i a partir d’aquí l’alumne es pot decantar per a una oposició o una altra.

Quins temes tractarem?

TEMA 1 - La Constitució Espanyola de 1978.
TEMA 2 - Estatut d'Autonomia de Catalunya.
TEMA 3 - Drets i deures fonamentals dels ciutadans.
TEMA 4 - Drets i deures dels funcionaris públics locals

Metodologia:

 1. Aquells/es alumnes/as que triïn l’opció on-line han de saber que les classes s’impartiran a través de Zoom amb un màxim de 3 persones (comptant el preparador) per grup. I els/les que prefereixin venir presencialment a Prepara’t estaran en classes de 4 persones (sense comptar el preparador i amb totes les mesures de seguretat garantides).

 2. S’impartiran 4 classes al mes: una classe a la setmana de 1’5 hores. A més, oferim avaluació contínua i cada setmana inclourem 1 examen tipus test (en total 4 exàmens) perquè els/les alumnes/as puguin treballar amb casos pràctics reals.

Avantatges d’apuntar-te al curs intensiu d’estiu:

 • Tots els i les alumnes que s’apuntin al Curs Intensiu d’Estiu obtindran un descompte del 10% per poder seguir la formació amb nosaltres. Ja que, com dèiem abans, els temes que hem escollit per impartir durant aquest curs intensiu serveixen per totes les oposicions i a partir d’aquí l’alumne es pot decantar per una oposició o una altra.

Quin preu té aquest Curs Intensiu de les Corporacions Locals?

El Curs Intensiu modalitat Presencial:

  • Preu del curs (amb un 10% de descompte Covid-19 inclòs): 169,00€
  • Matrícula inclosa

El Curs Intensiu modalitat On-line:

  • Preu del curs (amb un 10% de descompte Covid-19 inclòs): 149,00€
  • Matrícula inclosa

Així doncs, no hi ha excusa per proposar-t’ho i aconseguir-ho! A Prepara’t t’oferim totes les eines necessàries perquè puguis aprovar unes oposicions amb garanties. A més, també disposem d’un servei de cercador d’oposicions on-line de la província de Girona, on podràs trobar totes les convocatòries vigents actualitzades al dia, perquè puguis presentar-te a la plaça que desitgis en el moment que vulguis.

Demana’ns més informació sense compromís al:

 • 634 854 600
 • info@preparat.cat 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.