Blog

Tornar al Blog
09.05.2020

5 aplicacions per preparar unes proves físiques

-

Existeixen algunes oposicions com les de Policia Local, Mossos d’Esquadra o Bombers que requereixen proves físiques. Encara que les modalitats són diferents, en funció de l'oposició, existeixen una sèrie d'habilitats que qualsevol opositor ha d'entrenar i reforçar com la velocitat, la força, la resistència o la capacitat explosiva, entre altres. El més important per preparar-les és marcar un ritme d'entrenament constant i progressiu que et permeti enfortir les teves aptituds físiques per arribar el dia de la prova preparat o preparada.

Per fer-ho, existeixen diverses opcions. Hi ha qui escull comptar amb un preparador personal, hi ha qui decideix entrenar amb un grup de companys o companyes. Si ets dels que no tenen temps per cap de les dues anteriors i necessites una preparació que s'adapti més als teus horaris, pots entrenar pel teu compte amb l’ajuda d’aplicacions mòbils especialitzades:

  1. Fitstar. Per a la preparació de les proves físiques de qualsevol oposició aquesta app gratuïta te l’opció de poder comptar amb un entrenador personal online personalitzat, amb una planificació que s'ajusta 100% a les necessitats que desitgis, i amb més de 1700 exercicis. Amb aquesta aplicació podràs aconseguir un ritme d'entrenament regular. Fitstar proposa un pla d'exercicis adaptats i consells de motivació.

  2. Sworkit. És una app que combina intervals d'entrenament amb exercicis aleatoris per augmentar l'eficàcia de cada rutina d'exercici escollida. D'aquesta manera, podràs entrenar on i quan vulguis perquè es tracta d'un entrenament personalitzat on pots triar la durada, el tipus d'exercici i la zona del cos que prefereixis treballar segons el dia.

  3. Endomondo. Aquesta aplicació és una de les més versàtils perquè detecta qualsevol activitat que estiguis realitzant des de fitness, muntar amb bicicleta o caiac. Endomondo guarda les teves rutes, registra les estadístiques (calories mensuals o distància recorreguda per any), aporta informació meteorològica i permet compartir els teus entrenaments amb la comunitat. A més, pots motivar-te a través dels teus propis reptes: només has d’escollir una meta d'entrenament i podràs guanyar medalles virtuals. Ah! I també et permet introduir manualment aquells entrenaments que no realitzis des de la app. Una altra app que és molt similar a aquesta, és Strava. També pot ser últil per realitzar entrenaments per preparar les proves físiques d’unes oposicions de Policia Local, Mossos d’Esquadra o Bombers.

  4. Runtastic. És un mesurador de pulsacions per minut que registra la freqüència cardíaca i els batecs del cor. Essencial per a evitar sobreexposar al teu cor a un esforç gens saludable.

Així doncs, no hi ha excusa per proposar-t’ho i aconseguir-ho! A Prepara’t t’oferim totes les eines necessàries perquè puguis aprovar la part teòrica de les oposicions de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers amb garanties. I tu només t’has d’ocupar de les proves físiques amb tots aquests consells que t'hem donat! A més, també disposem d’un servei de cercador d’oposicions online de la província de Girona, on podràs trobar totes les convocatòries vigents actualitzades al dia, perquè puguis presentar-te a la plaça que desitgis en el moment que vulguis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.