Blog

Tornar al Blog
09.07.2020

48 places d'Auxiliar Administratiu

-
 
Les oposicions d'Administratius i Auxiliars Administratius són les més convocades en tot el territori nacional. Totes les administracions, tant nacionals, com autonòmiques i locals necessiten personal que dugui a terme les funcions administratives. T'agradaria treballar d'Auxiliar Administratiu/va? Ara és el moment! Et deixem una convocatòria que et pot interessar:
 
Càrrec Auxiliar Administratiu/va
Grup - Subgrup C2
Places  48
Ens convocant Ajuntament de Mataró
Salari 1.766,01€ bruts
Requisits
  • Titulació: ESO, CFGM, FP1, EGB
  • Català: C1
  • ACTIC (es realitzarà prova si no s’acredita)
  • Nacionalitat espanyola o d’un país de la UE
Termini de sol·licitud 28/07/2020
Temari 20 temes
Enllaç convocatòria

https://bop.diba.cat/temp/04_022020004783.pdf

https://bop.diba.cat/temp/04_022020004782.pdf

 

On puc preparar-me?

A Prepara’t t’ofereixo tot el necessari perquè puguis aprovar amb garanties. A més a més, t’aniré informant de totes les etapes per les que va passant la convocatòria (termini de sol·licitud, publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos, període d'al·legacions, publicació de la llista definitiva d'admesos i exclosos, dia de les proves, publicació dels resultats de la prova, període per recórrer i publicació del nomenament dels aspirants) perquè no hagis de preocupar-te d’on buscar la informació.

Vine a informar-te’n sense compromís!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.