Blog

Tornar al Blog
16.07.2020

10 beneficis de les classes de reforç escolar

-

El reforç són classes complementàries que tenen com a objectiu aprofundir, complementar i repassar tots aquells coneixements adquirits a l’aula amb l’ajuda d’un professor especialitzat. La necessitat de rebre classes de reforç escolar cada dia és més elevada, perquè molts estudiants les consideren importants i imprescindibles per assegurar un futur educatiu prometedor. Tu t’ho estàs plantejant? Doncs et portem 10 beneficis del reforç escolar perquè t’acabis de decidir:

1. Organització del temps:

A molts d’alumnes els resulta complicat organitzar-se el temps d’estudi de manera correcta. Moltes vegades perquè el volum de feina que tenen és molt elevat i a vegades descompensat. D’algunes assignatures sempre hi ha més deures, treballs, exàmens… que d’altres, i això ens fa no organitzar el temps equitativament. Però el fet d’acudir a classes de reforç escolar t’ajudarà a organitzar-te d’una manera més eficient perquè tindràs una persona que t’orienti i t’ajudi a organitzar-te, i això t’obligarà a tenir una previsió a llarg termini de les tasques que has de fer. Un fet imprescindible per planificar i organitzar-te la feina.

2. Oportunitat per resoldre dubtes:

De vegades els dubtes no sorgeixen fins que no tornem a llegir el temari tranquil·lament a casa, o bé si hem de resoldre un exercici o problema. I moltes vegades, quan ho fem ja és massa tard. Per això, les classes de reforç escolar són el lloc adequat per resoldre dubtes i tenir temps per entendre tots els conceptes a la perfecció.

3. Aprendre tècniques d’estudi:

Cada estudiant té una manera diferent d’aprendre el temari. Hi ha persones amb més facilitat que d’altres, i les tècniques d’estudi són una eina molt important per als estudiants que es troben en aquesta situació. Quines tècniques d’estudi hi ha? Saber organitzar-se el temps, alternar la feina més pesada amb la que ens resulta més fàcil de fer, descansar entre hores d’estudi, aprendre a fer resums i esquemes a l’hora d’estudiar i moltes altres que t’ensenyarem si et matricules a Prepara’t, per obtenir millors resultats i fer més còmode i fàcil el moment d’estudiar.

4. Aprendre a preparar exàmens:

Durant les èpoques d'exàmens estem més nerviosos de l’habitual i tenim més problemes per organitzar el temps d’estudi. El fet d’acudir a classes de reforç escolar et permetrà, per una banda, organitzar-te millor, però també preparar els exàmens d’una manera més eficaç. El professor de reforç escolar valorarà quina part del temari té més dificultat per a cada alumne i hi posarà més èmfasi abans de l’examen. A més, el professor de reforç sovint té accés a material complementari adequat per preparar els exàmens.

5. Millorar l’autoestima:

El fet de poder resoldre els dubtes amb calma i veure que ets capaç d’entendre-ho farà que tinguis més seguretat en tu mateix/a.

6. Adquirir hàbits d’estudi:

Crear uns bons hàbits d’estudi és molt important, i una vegada s’adquireixen aquests hàbits és molt difícil perdre’ls. A les classes de reforç escolar es vetlla per crear uns hàbits d’estudi, ja que t’acostumaràs a fer deures i estudiar en una certa franja horària, i això farà que els dies que no tinguis classes de reforç ja tinguis l’hàbit d’estudiar.

7. Aprenentatge personalitzat:

Al contrari de les classes a l’Institut o Universitat, a les classes de reforç escolar els grups son reduïts. Això facilita la tasca del professor i garanteix un aprenentatge totalment personalitzat que s’adapta al teu ritme.

8. Reforç dels continguts treballats a classe:

De vegades, caiem en l’error d'atribuir el reforç amb les mancances en algunes matèries, i no ha de ser necessàriament així. A les classes de reforç també es poden impartir continguts que ja domines. D’aquesta manera, aconseguiràs molta més seguretat per aconseguir uns millors resultats en certa matèria i assegurar un futur educatiu encara més prometedor.

9. Espai d’estudi sense distraccions:

El fet de fer els deures o estudiar en un lloc preparat per a aquesta tasca fa que el nivell de concentració dels alumnes sigui més alt.

I què passa amb les classes de reforç online?

A Prepara’t també oferim classes de reforç virtuals. En aquestes tampoc hi ha distraccions ja que s’imparteixen a través d’un programa de videoconferències que farà que estiguis concentrat o concentrada davant la pantalla durant l’estona que duri la classe.

10. Més autonomia:

Anar a classes de reforç escolar farà que siguis més autònom/a ja que hauràs d’organitzar-te per saber què vols preparar.

On Preparar reforç?

A Prepara’t t’ofereixo tot el necessari perquè puguis aprovar amb garanties les matèries que vulguis reforçar. I recorda que el reforç escolar no és només per a qui tregui notes baixes. Acudir a classes de reforç escolar és beneficiós per a tothom!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.